Personvernerklæring

Siste oppdatering juli 2020

Informasjon om behandling av dine personlige data

Coor Service Management AS «Coor» er forpliktet til ditt personvern og beskyttelsen av personopplysningene vi behandler om deg. All behandling av personopplysninger er i samsvar med gjeldende personvernlovgivning. Følgende tekst beskriver hvordan vi samler inn, behandler og deler din personlige informasjon.

Hvilke personlige data vil behandles?

Når du kjøper i nettbutikken vår, samler og behandler Coor informasjon om navn, e-post, telefonnummer, valgt restaurant og henteplass. Personopplysningene blir samlet direkte fra deg og i noen tilfeller fra arbeidsgiveren din hvis arbeidsgiveren din er en kunde hos Coor. Vi trenger tilgang til din personlige informasjon for å levere kjøpt tjeneste og / eller produkt.

Når du registrerer en konto i vår nettbutikk, samler og behandler Coor informasjon om e-post, navn, telefonnummer og ansettelsesnummer (valgfritt). Personopplysningene blir samlet direkte fra deg og i noen tilfeller fra arbeidsgiveren din hvis arbeidsgiveren din er en kunde hos Coor. Registrering av en konto gjør det enklere for brukeren å gjøre gjentatte kjøp og gir også muligheten til å endre ordrer og se ordrehistorikk. Det er også en forutsetning for å bestille catering.

Hva er formålet med å behandle din personlige informasjon?

Din personlige informasjon er nødvendig for å administrere vårt kundeforhold med deg og for å levere tjenesten.

Hva er den juridiske grunnlaget for behandling av personlig informasjon?

Behandlingen av din personlige informasjon er nødvendig for at vi skal oppfylle avtalen med deg og levere våre digitale tjenester til deg som vår kunde.

Hvordan tilbakekaller jeg mitt samtykke

For å tilbakekalle ditt samtykke gå til "Mine detaljer", velg "Rediger" og endre samtykke.

Hvem har tilgang til personlig informasjon?

Vi har tatt de nødvendige tekniske og organisatoriske sikkerhetstiltak for å beskytte dine personopplysninger mot, blant annet, tap og uautorisert tilgang. Antallet personer som har tilgang til din personlige informasjon er begrenset. Bare personer i Coor Group som trenger å behandle dine personopplysninger i samsvar med ovennevnte formål, har tilgang til din personlige informasjon.

Vi kan dele dine personopplysninger med selskaper i vår gruppe, så vel som til leverandører og partnere som leverer tjenester på våre vegne, for eksempel leverandører av IT-systemer.

Hvor langt spares personlige data?

For personopplysninger som er spesifisert ved kjøp i nettbutikken, lagres disse 600 dager etter at ordren er levert, hvoretter personopplysningene blir slettet i systemet.

E-post sendt fra systemet blir slettet etter seks måneder.

Når du registrerer en konto i nettbutikken, blir dine personlige data lagret i 600 dager etter den siste aktiviteten. Påminnelsesemails sendes 540 dager etter den siste aktiviteten, der du blir informert om at du må logge inn på kontoen din for at dette, og dermed alle personlige data, ikke skal slettes.

Hva er dine rettigheter?

Coor Service Management AS «Coor» org. nr. 983 219 721, Vollsveien 6 1366 Lysaker, er den personlige datakontrolleren for behandlingen av dine personopplysninger. Dette betyr at vi er ansvarlige for at personopplysningene dine blir behandlet riktig og i samsvar med gjeldende personopplysningslovgivning. For spørsmål angående databeskyttelse, kontakt oss på R0RQUkBjb29yLmNvbQ==.

Du har rett til å vite hvilke personopplysninger vi behandler om deg, og du kan be om en kopi av disse. Du har rett til å ha uriktig personlig informasjon om deg korrigert, og i noen tilfeller kan du be om at vi sletter dine personopplysninger (for eksempel hvis personopplysningene ikke lenger er nødvendige for formålet eller hvis du trekker tilbake ditt samtykke). Du har også rett til å innvende deg mot viss behandling av dine personopplysninger og be om at behandlingen av dine personopplysninger blir begrenset. Vær oppmerksom på at å begrense eller slette din personlige informasjon kan bety at vi ikke er i stand til å oppfylle våre forpliktelser. Du har også rett til å innhente personopplysningene dine i et maskinlesbart format og overføre dataene til en annen persondatadministrator.

Hvis du er misfornøyd med hvordan vi behandler dine personopplysninger, har du rett til å rapportere slik misnøye til Datatilsynet, som er tilsynsmyndigheten for vår behandling av personopplysninger.

Hvis du har spørsmål om denne informasjonen, er du velkommen til å kontakte oss på Rm9vZHN5c3RlbXN1cHBvcnQubm9yZ2VAY29vci5jb20= eller per brev til adressen ovenfor.